Eigen Koers | Coaching bij de koeien

De Koel’nbekke is onlangs gastbedrijf geworden van “Eigen Koers Coaching”, waarbij Linda Huurman met haar achtergrond als psycholoog volledige coachsessies verzorgd bij onze koeien.
Met alle druk en verwachtingen in het dagelijks leven, is het soms moeilijk om volledig jezelf te zijn. Bij de koeien is die rust en ruimte er wel. Daar kun je naar binnen keren en ontdekken wie je bent en wat je belangrijk vindt.

De koe heeft geen oordeel en helpt je om diep te ontspannen. Vanuit die ontspanning helpt Linda je om antwoorden te vinden op wezenlijke levensvragen. De coaching richt zich met name op de zoektocht naar jezelf. Maar ook voor andere zaken kan een coachsessie bij de koeien zinvol zijn. Onder andere bij stress, perfectionisme, grenzen stellen, piekeren, leren ontspannen, werk-privé balans vinden, onzekerheid en zelftwijfel maar ook het leren omgaan met emoties.

Plan een gratis kennismakingsgesprek via www.coachingbijdekoeien.nl of neem contact op via 06-20372532 of info@coachingbijdekoeien.nl

Workshop Coachen met Koeien

Wil jij meer je zelf zijn? Meer zelfvertrouwen uitstralen? Wil je vaker nee durven te zeggen? Wil je een betere balans tussen werk en privé? Ervaar je stress? Heb je een burn-out of depressie? Wil jeonthaasten, in het hier -en-  nu leven en je gedachten loslaten? Of wil je je op een ander vlak persoonlijk ontwikkelen?

Wij, Corelle van Corelle Coaching en Eline van de Koel’nbekke,  geven de workshop ‘Coachen met koeien’. De koeien van het melkveebedrijf van de familie Spalink in Geesteren (OV) zijn hierbij assistent-coaches.

Ervaar hoe dieren je kunnen helpen! Dieren oordelen niet en accepteren je zoals je bent. Je mag er zijn! Ze spiegelen jou waardoor je veel over jezelf kunt leren. Ervaringscoach Corelle en koeienkenner Eline vertalen het spiegelgedrag van de koe naar de praktijk voor jou. Jij leert hoe je jezelf persoonlijk kunt ontwikkelen en een gelukkiger leven kan leiden.

In een presentatie leggen we uit hoe Coachen met koeien in zijn werk gaat en  jou misschien kan helpen. Klik hier voor op de volgende link : Presentatie Coachen met koeien

Belangstelling of vragen? Neem contact met ons op! info@corellecoaching.nl

Zie ook onze websites https://koelnbekke.nl/ en https://www.corellecoaching.nl/