De Workshopschuur

De Koel’nbekke biedt geheel verzorgde workshops groendecoratie aan. Op De Deel wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee, waarna u uw creatieve zinnen kunt zetten op een prachtig bloemstuk, krans of tafelstuk.

Voor de kinderen worden er kinderfeestjes georganiseerd. De kids kunnen schat zoeken, mozaïeke

In  onze speciaal ingerichte Workshopschuur worden de workshops en kinderfeestjes georganiseerd. In deze schuur stonden eerst de melkkoeien. De koeien gingen naar een nieuwe stal en de schuur is geheel verbouwd en in 2009 in gebruik genomen als Workshopschuur. De schuur is opgedeeld in diverse ruimten: De Deel, de Hobbyruimte, de Boerenwinkel  een keuken en toiletten.

Op de Deel wordt u ontvangen met koffie of thee en wat lekkers. Er is een authentieke gaskachel aanwezig die voor sfeer en warmte zorgt in de gezellig aangeklede ruimte.

In de Hobbyruimte worden de workshops Groendecoratie gegeven en ook de kinderfeestjes. Het koe schilderen en ‘decopatchen’ van een koefiguur worden ook hier georganiseerd. Er is een gecoate vloer aanwezig waardoor je niet hoeft op te letten of je er nu wel of geen rommeltje van maakt.

In de Boerenwinkel zijn prachtige sieraden, eigen gemaakte jams en chutneys, leuke (koe) cadeautjes, zeepjes, geurzakjes, kaarsjes, bloemstukken en allerlei hebbedingetjes verkrijgbaar.

Bloemstukken en decoratiestukken kunnen ook op bestelling gemaakt worden het gehele jaar door. Tevens kunt u in de aanloop naar Kerst adventskransen, graftakken en deurkransen op bestelling verkrijgen. In het foto-album onder de rubriek Groendecoratie-Foto’s Groendecoratie kunt u voorbeelden bekijken.
 
Openingstijden Boerenwinkel
De winkel is geopend ten tijde van de workshops. Wilt u buiten de workshops om de winkel bezoeken? Belt u dan eerst even.

n, sieraden maken, oude radio’s en tv’s slopen. Daarnaast is er het Boerderijfeestje: Kalfjes melk geven, aaien en knuffelen, een boerderijquiz en je eigen boter maken. Na afloop is er een warme wafel, pannenkoek of een patatje.

De nieuwste activiteit die de Koel’nbekke aanbiedt, is het Koe knuffelen. Leer ‘koemuniceren’. Hoe benader je een koe en bouw je een band op met het dier. Welke koe past bij jou en mag je aaien, tegen aan liggen en knuffelen? Kom in contact met het dier en kom geheel tot rust tegen een warm koeienlijf..

In onze Boerenwinkel zijn leuke producten en cadeautjes te verkrijgen en op De Deel kan een High Tea of een Boerenlunch genuttigd worden. Graag tot ziens bij de Koel’nbekke.