Groendecoratie

De workshops groendecoratie worden tijdelijk niet georganiseerd. Naar verwachting weer vanaf februari 2025.

Bij de Koel’nbekke kunt u deelnemen aan een workshop Groendecoratie. Een gezellige morgen, middag of avond vullen met het maken van een prachtig bloemstuk van decoratiematerialen, gaas, mos en bloemen. Een fraaie krans of decoratiestuk maken behoort ook tot de mogelijkheden. Voor dat u begint met uw workshop wordt u ontvangen op De Deel met een kop koffie en wat lekkers. Daarna gaat u in de workshopruimte uw eigen bloemstuk maken. Uw eigen gemaakte bloemstuk gaat na afloop mee naar huis om vervolgens een prachtige plek in uw huis te krijgen.

Informatie
De prijs van een workshop varieert van € 20,00 tot € 30,00 en kan ’s ochtends, ’s middags, of ’s avonds van maandag t/m zaterdag gereserveerd worden. De workshops worden gegeven in groepen van minimaal 6 en maximaal 20 personen. We bieden het hele jaar workshops aan op aanvraag van een groep. We hebben geen speciale kerst of paas-workshops meer voorbereid. Mocht je een groep hebben vanaf 6 personen dan kun je zelf je wensen aangeven wat betreft een voorbeeld. Voorbeelden van alle workshops Groendecoratie zijn te bekijken in het menu boven aan de website onder de 2e rubriek Groendecoratie-  ‘Foto’s Groendecoratie‘ maar je kunt ook met eigen ideeën komen.

Bloemstukken op bestelling
Het gehele jaar door kunt u bloemstukken en andere decoratiestukken bestellen. Tevens in de thema’s Pasen en Kerst. Voorbeelden van alle stukken zijn gegeven onder de rubriek Groendecoratie – ‘Foto’s Groendecoratie ‘. Heeft u een eigen idee? In overleg is veel mogelijk.

Arrangementen
Wij bieden ook leuke arrangementen aan:

Workshop Groendecoratie met kaasje/worstje
Na creatief bezig te zijn geweest nog even na kletsen op De Deel onder het genot van een drankje en een kaasje/worstje (€ 3,- meerprijs).

Workshop Groendecoratie met High Tea
Na afloop van de workshop kunt u een gezellige High Tea nuttigen met diverse thee soorten en 10 verschillende zoete en hartige lekkernijen (High Tea € 24,50).