Wil jij meer je zelf zijn? Meer zelfvertrouwen uitstralen? Wil je vaker nee durven te zeggen? Wil je een betere balans tussen werk en privé? Ervaar je stress? Heb je een burn-out of depressie? Wil je onthaasten, in het hier -en-  nu leven en je gedachten loslaten? Of wil je je op een ander vlak persoonlijk ontwikkelen?

Wij, Corelle van Corelle Coaching en Eline van de Koel’nbekke,  geven de workshop ‘Coachen met koeien’. De koeien van het melkveebedrijf van de familie Spalink in Geesteren (OV) zijn hierbij assistent-coaches.

Ervaar hoe dieren je kunnen helpen! Dieren oordelen niet en accepteren je zoals je bent. Je mag er zijn! Ze spiegelen jou waardoor je veel over jezelf kunt leren. Ervaringscoach Corelle en koeienkenner Eline vertalen het spiegelgedrag van de koe naar de praktijk voor jou. Jij leert hoe je jezelf persoonlijk kunt ontwikkelen en een gelukkiger leven kan leiden.

In een presentatie leggen we uit hoe Coachen met koeien in zijn werk gaat en  jou misschien kan helpen. Klik hier voor op de volgende link : Presentatie Coachen met koeien

Belangstelling of vragen? Neem contact met ons op! info@corellecoaching.nl

Zie ook onze websites http://koelnbekke.nl/ en https://www.corellecoaching.nl/